En tettere dialog for et enda bedre Marienlyst

En tettere dialog for et enda bedre Marienlyst

I et godt nærområde kjenner naboer til hverandre. Vi har tro på at dette er av stor betydning for trivsel og trygghet, engasjement og aktivitetsnivå også her på Marienlyst. I disse dager har derfor Marienlyst Vel inngått et samarbeid med tjenesten Nærmeg.no; -et gratis nettbasert verktøy som forenkler kommunikasjon mellom naboer i sameier/borettslag, foreninger og nabolag der du bor.

Jo flere brukere nærmeg.no får her på Marienlyst, jo mer effektivt vil tjenesten fungere for oss. Med en tettere dialog oss medmennesker i mellom, kan vi realisere flere aktiviteter og drømmer for beboere og brukere i vårt eget nabolag.

Når blir neste skøytekarneval? Hvem vinner årets Marienlystpris? Hvem vil bli med å sparke fotball i kveld? Koret har endret øvingstid. Noen har en støvsuger til overs, andre trenger en garasjeplass. Bekymrede foreldre kan dele erfaringer for å hindre at deres unge kjøper narkotika og smuglersprit på hjørnet. Hvor skal neste styremøte i sameiet avholdes? Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan vi kan bruke nærmeg.no.

For spørsmål om samarbeidet foreningen har med nærmeg.no eller innmelding i Marienlyst Vel, ta kontakt med oss på info@marienlystvel.no.

Vi ser frem til å høre fra dere!

Mvh Catharina Vogt, leder av Marienlyst Vel
info@marienlystvel.no
92 444 594

Marienlyst Vels formål er å bidra til å videreutvikle Marienlyst som et godt sted å bo og være.

naermeg-logo

marienlyst-vel-tegning

Stengt for kommentarer.